Pàgines

dimecres, 22 de desembre del 2021

Resum de tallers creatius

Aquest primer trimestre del curs, l'alumnat de 1r d'ESO de Tallers creatius (la franja de matèria optativa)  havia de preparar i portar a terme un taller adaptat a les necessitats i preferències del grup de companys i companyes. Així doncs, en parelles o grups de tres, els nois i les noies van planificar el seu taller que, posteriorment, van portar a terme a l'aula amb el grup-classe dins el calendari de distribució dels tallers que havíem pactat inicialment.

Al llarg d'aquests tres mesos han sortit propostes ben diverses: experiments, tallers de cuina, dinamització de jocs o esports, ceràmica, slime, teatre, informàtica, manualitats... Realment hi ha hagut força implicació tant per part de l'alumnat que dinamitzava cada taller com per l'alumnat a qui anava dirigit. Us deixem un recull d'imatges representatives dels tallers.

De cara al gener, acabarem de realitzar uns tallers que ens van quedar pendents i, després, presentarem una nova dinàmica que portarem a terme durant el segon trimestre, sempre partint dels interessos de l'alumnat.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada