Pàgines

dimarts, 14 de desembre del 2021

Davant el racisme no callis!

Us presentem el curtmetratge que ha fet el CMIAT "Davant el racisme no callis!", un curt per mostrar situacions i conductes racistes que es poden donar a les aules.

El 12 de desembre és el DIA INTERNACIONAL DE LLUITA CONTRA LA ISLAMOFÒBIA. I Una bona manera de reflexionar i compartir el tipus d'assetjament que reben molts alumnes i pensar-hi entre totes i tots és compartint aquest Curtmetratge! Un curt ideat pel Consell Municipal de la Infància i Adolescència de Terrassa, nois i noies d'entre 10 i 14 anys entre els quals hi ha representants del Sala i Badrinas, que van mostrar una gran preocupació sobre el racisme que es dona en la vida quotidiana i a voltes també a les aules.

Amb la participació i col.laboració dels seus companys i companyes, al llarg del curs passat van idear el guió, amb la col·laboració de SOS Racisme a través d'un taller i el suport del Servei de Ciutadania de l'Ajuntament. Un cop creat el guió, al llarg d'aquest darrer trimestre van trobar-se de nou per preparar i fer la gravació del curt que us presentem.

Davant el racisme no callis!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada