Pàgines

divendres, 17 de setembre del 2021

Primera setmana d'acollida

Acabem la primera setmana del curs amb la que hem volgut fer una bona acollida a l'alumnat de 1r d'ESO. 

Després de la rebuda del primer dia, hem realitzat diverses activitats d'acollida digital i emocional. Pel què fa a la digitalització, hem posat en marxa els ordinadors, hem activat els diversos Classrooms i hem après coses bàsiques de gestió del correu electrònic i del drive. Quant a l'acollida emocional, dimecres vam anar d'excursió al Llac Petit i la veritat és que ens ho vam passar súper bé. També hem fet una activitat relacionada amb els aniversaris de totes i tots, hem ubicat "casa nostra" en un mapa de Terrassa i hem portat a terme diverses dinàmiques de cohesió de grup per acollir l'alumnat provinent d'altres centres i per  conèixer aspectes nous dels companys/es de primària. Una altra de les activitats va ser la confecció d'una polsera de fil, que van intercanviar amb un altre/a alumne/a de la classe.

Hem treballat de valent perquè tothom s'hagi sentit a gust al centre i per les valoracions que han fet els nois i les noies, creiem que ho hem aconseguit.

La setmana vinent comencem les classes habituals i ens estrenarem amb canvis metodològics, dels quals en destaquem el projecte verd i el projecte lila. Us seguirem informant!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada